2021-10-14 11:00Pressmeddelande

Ledig tjänst

Jobba hos oss-bild

Har du intresse för kommunikation, projektledning och barn- och ungdomslitteratur? Vi söker en kommunikatör och projektledare som är intresserad av att arbeta i en mindre organisation med stora visioner.

Svenska barnboksinstitutet är ett forskningsinstitut och nationellt centrum för barn- och ungdomslitteratur i Sverige. Institutet arbetar med forskning, fortbildning och information kring barn- och ungdomslitteratur samt har ett specialbibliotek.

Vi söker nu en mångsidig medarbetare som kan hantera de flesta av kommunikatörens verktyg och uppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med forskningskommunikation. Som projektledare ansvarar du för verksamhetsplaner samt ledning, planering, samordning och dokumentation av institutets utåtriktade verksamhet, till exempel institutets årliga Bokprovning.

Sista ansökningsdag är den 7 november. Intervjuer görs löpande. Läs hela annonsen på barnboksinstitutet.se.


Om Svenska barnboksinstitutet

Stiftelsen Svenska barnboksinstitutet (Sbi) fungerar som ett nav för forskningen och det kvalificerade samtalet om barn- och ungdomslitteratur. Sedan starten 1965 har vi arbetat för att stärka barnbokens ställning och för att öka kunskapen om barn- och ungdomslitteratur.